Posjeta načelnika CJB Istočno Sarajevo opštini Sokolac

0

SOKOLAC – Nivo bezbjednosti i akcija „Mladost“ koja se odnosi na suzbijanje prodaje alkoholnih pića maloljetnim licima u ugostiteljskim objektima, bila je tema sastanka koji je juče održan u kabinetu načelnika.

Sastanku su prisustvovali načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević sa saradnicima i načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica.

– Krajnji cilj je nastavak uspješnog rada policije u zajednici i uspostavljanje partnerskih odnosa sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i lokalne zajednice kada je riječ o vremenu koje dolazi, istakao je Vasiljević, koji je, do sada imao odličnu saradnju sa rukovodstvom Sokoca koju planira da nastavi.

„Ova lokalna zajednica je kroz rad svojih organa bezbjednosti dala veliki doprinos tako da sada nema tenzija koje bi ugrozile stanovnike Sokoca“, rekao je Vasiljević.

Načelnik Bjelica je naglasio da je saradnja sa lokalnom policijom na visokom nivou i da svako radi svoj posao.

„Zahvalan sam na podršci i naporima , i ja se kao prvi čovjek Sokoca smatram odgovornim da se stanje još poboljša tako što će se pojačati rasvjeta u centru i dijelu prema školi. A, u planu je i postavljanje video nadzora“, naglasio je Bjelica.

Dogovoreno je da se sljedeće sedmice zakaže Forum za bezbjednost kako bi se razgovaralo o svim temama u cilju da se stanje bezbjednosti dovede na jedan bolji nivo.

(www.palelive.com / opstinasokolac.net)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare