Posađeno novo drveće

0
SOKOLAC – Danas su nastavljeni radovi na uređenju ulice Cara Lazara, postavlja se nova rasvjeta, a u toku su i pripremni radovi na asfaltiranju trotoara. U glavnoj ulici Sokoca takođe je posađeno novo drveće, a riječ je o sadnicama jasena, lijeske, javora, lipe i srebrene jelke visine od 2,5 do 3 metra.Po riječima načelnika opštine Sokolac, Milovana Bjelice, opština i u narednom periodu ima u planu da radi na uređenju gradske zone. U ulici Cara Lazara predviđena je i izgradnja pješačke staze, promenade.

– Odluka o izgradnji promenade u ulici Cara Lazara donešena je u prošlom sazivu skupštine opštine Sokolac, a ove godine započeta je realizacije tog projekta. Do sada smo uradili poprilično veliki posao, asfaltiranje trotoara i postavljanje rasvjete je u toku, a posađeno je i novo drveće u glavnoj ulici Sokoca. U narednom prediou imamo u planu i postavljanje klupa u ulici Cara Lazara. Ovo je samo jedan od niza koraka koji će biti učinjeni radi ljepšeg izgleda našeg grada, koji već godinma nije uređivan.

Bjelica je takođe dodao da se i prva faza radova na renkonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže privodi kraju, te da je u pripremi objava tendera za drugu komponenta ovog projekta.
(www.palelive.com/ www.opstinasokolac.net)
Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments