Potraga za travarom sa Romanije

1

Srpska javnost, čitaoci Press-a, gledaoci RTRS-a, ali i drugih medija širom bivše JU, su se dali u potragu za travarom sa Romanije, tačnije iz Mokrog, Nenadom Gavrilovićem, nakon vijesti o njegovom čudotvornom liječenju svinjskog gripa. Prije nekoliko dana RTRS je napravio prilog o čudotvornom travaru sa Romanije, što je rezultiralo velikom broju poziva ovoj televiziji, ali i televiziji OSM, kao i našem broju telefona. Mi smo dobili broj travara Gavrilovića i ako ga trebate pozovite nas ili nam pošaljite e-mail.

Prema tvrdnjama Čedomira Arsevića iz Zemuna travar Gavrilović ga je za 24 časa izliječio od gripa H1N1 biljnim kapima. Arsević kaže da su mu simptomi gripa u potpunosti nestali samo 24 sata posle uzimanja terapije, koja se sastojala od nekoliko različitih preparata spravljenih od ljekovitog bilja!

Sve je, kaže, počelo u utorak 17. novembra, kada je po dolasku s posla osjetio jaku glavobolju i groznicu.

– Temperatura mi je bila oko 37,5 stepeni. Imao sam i jake bolove u grudima kada se zakašljem. Sutradan ujutru temperatura mi je skočila na 38,5 stepeni, pa sam sa roditeljima otišao u dom zdravlja. Lekar mi je rekao da nastavim da pijem „brufen“, što sam i uradio, ali je temperatura i dalje rasla. Narednog dana smo opet otišli u dom zdravlja. Uradili su mi analizu krvi i rendgen pluća i uputili me na Infektivnu kliniku. Tamo su ljekari na osnovu mojih nalaza i cjelokupne kliničke slike zaključili da imam svinjski grip – priča Arsević.

Čedomirova majka Dragana kaže za Press da su ljekari na Infektivnoj klinici odmah rekli da njen sin najvjerovatnije ima svinjski grip!

– Nisu mu radili laboratorijsku potvrdu virusa A (H1N1). Ljekar je rekao da kompletna klinička slika ukazuje da se kod njega radi o svinjskom gripu. Prepisali su mu „tamiflu“ i antibiotik „hemomicin“ i poslali ga kući – priča Dragana Arsević.

Po preporuci rođaka, koji su ranije koristili tinkture i meleme koje je spravljao Nenad Gavrilović, porodica Arsević donela je odluku da sina liječi biljnim kapima sa Romanije.

Nudi lijek državi

– Prvu turu Gavrilovićevog lijeka Čedomir je popio u petak 20. novembra oko 18 sati. U tom trenutku imao je temperaturu 39,3 stepena. Već posle tri sata temperatura mu je spala na 37,1. U toku noći, negdje oko dva sata, popio je još jednu dozu kapi i ujutru više nije imao temperaturu. Mi vjerujemo da su ove kapi izliječile našeg sina – pričaju uglas Čedomirovi roditelji.

Čedomir Arsević kaže da je sutradan već ustao iz kreveta i sa ocem otišao u crkvu jer im je tog dana bila porodična slava.

Savjeti travara Nenada Gavrilovića

Recept za prevenciju svinjskog gripa:
Najvažnije je podići imuni sistem, a to se radi pomoću ribljeg ulja. Odrasli treba da piju po jednu supenu kašiku dnevno, a djeca dvije kašike ribljeg ulja dnevno. Zatim, treba uzimati i veoma jednostavan lijek, koji se pravi od sastojaka koji se mogu naći na svakoj pijaci i u apotekama.
POTREBNI SASTOJCI:
– 500 grama meda
– 100 grama svežeg korena rena
– 20 grama samlevene žalfije
NAČIN PRIPREME:
Ren se izrenda i pomeša sa medom. Tome se doda 20 grama samlevene žalfije.
UPOTREBA:
Mešavina se uzima 20 dana ujutru i uveče. Odrasli treba da uzimaju po jednu supenu kašiku, a deci je dovoljna po jedna kafena kašika ujutru i uveče. Ako u tih 20 dana čovek dođe u dodir sa virusom, neće oboleti, a steći će imunitet na svinjski grip. Ako neko već boluje od gripa treba u toku 24 sata da popije četiri grama vitamina C, po jedan gram na šest sati. Najbolje ga je istucati pa popiti s vodom.

Šta treba izbaciti iz ishrane dok traje epidemija:

Travar Nenad Gavrilović kaže za Press da dok traje epidemija svinjskog gripa ne bi trebalo jesti sve vrste šećera niti piti veštačke sokove.
– Slatkiše treba izbaciti iz ishrane. Šećer izbacuje kalcijum iz organizma i tako uništava imunitet. Najveću opasnost predstavlja upotreba sirćeta, bilo da se radi o vinskom ili jabukovom. Ne treba koristiti ni pasterizovano povrće. Sirće izbacuje vitamin C i umesto njega treba koristiti isključivo limun – navodi Gavrilović.

Čaj koji pomaže onima koji već imaju grip:

POTREBNI SASTOJCI:
– limun, med, cimet, muškatni oraščić, karanfilić, crno vino
NAČIN PRIPREME:
U dva litra hladne vode stave se četiri oguljena limuna, koja se prethodno sitno iseckaju. Tome se dodaju četiri supene kašike meda. Ovo se poklopi i pusti da ključa oko 20 minuta. U tu vodu se potom dodaju jedna kašika mlevenog cimeta, jedna kašika mlevenog muškatnog oraščića, pola kafene kašike karanfilića i dva decilitra crnog vina. Ostaviti da ključa još pet minuta.
UPOTREBA:
Ova količina čaja treba da se popije u toku 24 sata. Čaj treba piti četiri dana.

– Ove kapi su mi pomogle, posle samo dve ture osetio sam da mi se vraća snaga – kaže Čedomir.

Travar sa Romanije Nenad Gavrilović tvrdi za Press da je Čedomiru poslao kapi koje ubijaju sve viruse gripa, uključujući i virus A (H1N1). On otkriva da poseduje lijek koji u roku od 24 sata eliminiše virus iz ljudskog organizma, a da bolesniku nakon toga treba još 48 sati da se u potpunosti oporavi!

– Poslao sam mu kapi koje ubijaju sve viruse koji se prenose vazduhom – sve vrste gripa, štenećak kod pasa i svinjsku kugu kod svinja. Kada su se pojavili prvi slučajevi svinjskog gripa u Meksiku ponudio sam meksičkoj ambasadi lijek, ali su oni odbili moju ponudu. Imam i trave koje se piju da se ljudi zaštite od dobijanja virusa A (H1N1).Svi koji su je do sada pili nisu se zarazili, iako su bili u kontaktu sa ljudima koji su zaraženi virusom. Imam lijek koji za 24 sata ubija virus svinjskog gripa u ljudskom organizmu.  – objašnjava Gavrilović.

– Država Srbija, ako želi, može da sarađuje sa mnom oko pravljenja lijeka protiv svinjskog gripa za cijeli svijet. Taj lijek bi mogao da bude srpski brend – rekao nam je Gavrilović.

(palelive.com / Press)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Jel moze da se dobije adresa gospodina Gavrilovic?