Pomoć Zvorničanima iz Švajcarske

0

ZVORNIK – Iz švajcarskog kantona Tićino danas je u Zvornik stiglo oko tri tone pomoći u hrani, sredstvima za higijenu, pelenama za bebe, odjeći i obući. Donatori pomoći su porodice Milana Kostića, Daneta Miloševića, Caneta Miloševića, Gorana Ostojića, Dragana Markovića i Radana Petrovića koje žive i rade u Švajcarskoj, a porijeklom su iz zvorničke opštine.

„Bili smo potreseni onim što smo vidjeli, stradanjem u poplavama i klizištima.Odlučili smo da obezbijedimo ono što smo uvidjeli da je u prvi mah najpotrebnije i donesemo to ovdje“, rekao je Kostić.

Dane Milošević je najavio da će i u narednom periodu nastaviti na sličan način da pomažu građanima u zvorničkoj opštini, obezbjeđujući ono što im je potrebno.

„Namjera nam je da nastavimo i vidjećemo na šta više da se orijentišemo“, istakao je Milošević.

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović zahvalio je donatorima, istakavši da je ogroman značaj svake vrste pomoći koja se pruži u ovakvim vremenima.

„Današnji gest nas je dirnuo, jer je riječ o ljudima koji žive i rade daleko od Zvornika, ali se saosjećaju sa ovdašnjim narodom. Vidimo da i tamo daleko misle o onima koje je zadesila poplava.Čično sam im zahvalan, a izražavam im zahvalnost i u ime svih građana opštine Zvornik“, rekao je Stevanović.

(www.palelive.com / Srna / Foto: www.zvornikdanas.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare