Pomoć Srbima na Kosovu

0

Veliki broj građana, Grad Istočno Sarajevo, opština Pale i Pravni Fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu odazvali su se akciji prikupljanja pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji, koja je u organizaciji Savjeta mladih Pale, Omladinskog kluba Crvenog krsta Pale i portala „Pale lajv“ počela 20. marta, izjavio je Srni jedan od organizatora akcije Marko Močević.

On je izrazio zadovoljstvo odzivom građana i pravnih lica, te dodao da je već prikupljena značajna pomoć u novcu, hrani, odjeći, obući, kao i igračke.

Močević je pozvao sve građane, a posebno privredne subjekte, da se uključe u akciju i pomognu braći na Kosovu i Metohiji, te napomenuo da su se u akciju uključile i osnovne škole „Pale“ i „Srbija“, kao i Srednjoškolski centar Pale.

On je izrazio nadu da će i učenici pomoći svojim vršnjacima. „Akcija je organizovana povodom martovskog stradanja Srba na Kosovu i Metohiji“, rekao je Močević i podsjetio da se pomoć može predati u prostorijama Omladinskog savjeta Crvenog krsta Pale i u Tržnom centru „Tom“.

Močević je istakao da će akcija trajati do 13. aprila, a pomoć će biti upućena na Kosovo oko vaskršnjih praznika, nakon što se prikupi potrebna dokumentacija.

Prema njegovim riječima, sva fizička lica i privredni subjekti koji žele novčano pomoći mogu uplate poslati na žiro-račun Savjeta mladih Pale broj 552-009-00021907-55, kod Hipo Alpe Adrija Banke.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=sD3raaR06hk&feature=player_embedded}

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare