Policija traga za Borivojem Mačarom

0

Iz CJB Istočno Sarajevo saopšeno je danas da intezivno tragaju za Borivojem Mačarom koji je u bjekstvu nakon što je u subotu iz vatrenog oružja ranio Danila Cicovića.

Policijskoj stanici Pale, dana 09.10.2010. godine, oko 20,30 časova, prijavljeno je da je u Dom zdravlja Pale dovezen D.C. sa povredama lijevog ramena koje su, najvjerovatnije, nastale  djelovanjem vatrenog oružja. Odmah nakon prijave radnici policije su upućeni u Dom zdravlja gdje su zatekli povrijeđenog na pružanju medicinske pomoći. Imenovani je izjavio da je na njega, dok se kretao pored autobuske stanice u Palama, nekoliko hitaca ispalio B.M., krećući  se u PMV „AudiA4“. Po ovlaštenju dežurnog tužioca, navedenog dana izvršen je uviđaj, te na licu mjesta pronađeno sedam čaura kalibra 9mm, kao i dijelovi stakla koji najvjerovatnije potiču od vjetrobranskog stakla sa vozila.

Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak i uz saglasnost dežurnog tužioca, dana 10.10. ove godine, izvršen je pretres UO „Omerta“, kuće i pomoćnih objekata, vlasništvo Č.M., koje koristi njegov sin B.M. Pretres je izvršen u cilju pronalaska osumnjičenog lica , te predmeta i dokaza koji potiču iz izvršenja  navedenog krivičnog djela. Osumnjičeni B.M. je u bjekstvu i radnici policije intenzivno rade na njegovom pronalasku.

U toku je preduzimanje neophodnih mjera i radnji na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Motivi ovog napada još nisu poznati.

Danilo Cicović je odranije poznat policiji po krivičnim djelima, a najviše zbog krađe automobila. Cicović je danas pušten na kućno liječenje iz bolnice Kasindol.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare