Policajac Stevo Milovanović ide na kućno liječenje

0

ZVORNIK – Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Stevo Milovanović, koji je ranjen u terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, danas će, nakon sedmodnevnog liječenja, biti otpušten kući iz Opšte bolnice Zvornik.

„Milovanoviću su povrede sanirane pa više nema potrebe za bolničkim tretmanom, ali će biti neophodno da se sa kućnog liječenja povremeno javi ljekaru radi kontrole“, rečeno je Srni u zvorničkoj Opštoj bolnici.

Policajac Željko Gajić, koji je ranjen u ovom napadu, otpušen je 29. aprila iz Opšte bolnice i nalazi se na kućnom liječenju, uz redovno javljanje ljekaru dok rane ne budu potpuno sanirane.

U terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, koji je u ponedjeljak, 27. aprila, izvršio Nerdin Ibrić /24/ iz Kučić Kule kod Zvornika, ubijen je policijac Dragan Đurić /48/, dok su ranjeni Željko Gajić i Stevo Milovanović. Napadač je likvidiran prilikom razmjene vatre.

Napadač je, uz poklič „Alahu ekber“, oko 19.00 časova upao u prostorije Policijske stanice i odmah počeo da puca iz puške.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare