Pokrenute humanitarne akcije

0

Aktiv žena Opštinskog odbora SNSD-a Istočno Novo Sarajevo organizovaće sutra humanitarnu akciju tokom koje će štićenicima Doma za stara lica u Istočnom Sarajevu uručiti prigodne poklone. Predsjednik Aktiva žena OO SNSD-a Jelena Prorok rekla je da se humanitarna akcija organizuje povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, saopšteno je iz ove stranke. „Osim prigodnih poklona, želimo da našim usamljenim sestrama, bakama i majkama, bar na trenutak poklonimo pažnju i da im na taj način pokažemo da nisu zaboravljene i da nisu same“, istakla je Prorokova. Aktiv žena PDP-a Istočno Novo Sarajevo pokrenuo je inicijativu prikupljanja sredstava za djecu kojima je potrebna pomoć Centra za socijalnu zaštitu i pomoć društvene zajednice.

U okviru svojih humanitarnih aktivnosti, Aktiv žena će u subotu, 6. marta, u 13.00 časova posjetiti porodicu Bjelica i uručiti joj prikupljena sredstva članova Opštinskog odbora PDP-a.

Aktiv žena je pozvao sve građane Istočnog Sarajeva da se pridruže ovoj i svim sličnim humanim akcijama koje će se odvijati u narednom periodu.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare