Pokradene crkva i porodične kuće u opštini Foča

0

FOČA – Iz crkve u selu Budanj u opštini Foča nepoznata lica ukrala su neznatnu količinu kovanog novca i tokom noći obila šest porodičnih kuća i pomoćnih objekata.
Iz objekata u vlasništvu lica čiji inicijali su I.M, M.S. i R.J. ukradena su dva mašinska rakijska kazana, motokultivator, suvo meso, dvije motorne pile i dijelovi rakijskog kazana, a iz obijenih kuća u vlasništvu lica R.J, S.J. i D.J. nije ništa ukradeno.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela i identifikaciji izvršilaca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U Karađorđevoj ulici na Palama izvršena je provala u kuću, vlasništvo lica čiji su inicijali M.J, koji se trenutno nalazi u inostranstvu.

Izvršen je uviđaj, a zbog odsustva vlasnika kuće, nije poznato da li je nešto ukradeno.

Lice čiji su inicijali M.D. juče je policiji u Čajniču prijavilo da ga je u ugostiteljskom objektu nakon kraće verbalne prepirke fizički napao D.R. i nanio mu povrede – kontuziju glave, potres mozga, te povrede nosa i lica.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Policijski službenici Policijske stanice Rogatica juče su uhapsili lice čiji su inicijali LJ.R, koje je iz vozila u svatovskoj koloni ispalilo nekoliko hitaca iz vatrenog oružja. Tokom kriminalističke obrade LJ.R. je priznao izvršenje krivičnog djela i dobrovoljno predao vojničku pušku M-48. U toku je komletiranje i dokumentovanje predmeta.

U mjestu Podromanija u opštini Sokolac, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja uhapsili su vozača čiji su inicijali D.M, jer je alkotestiranjem utvrđeno da u organizmu ima 2,77 promila alkohola.

Policijski službenici Policijske stanice Čajniče juče su uhapsili lice čiji su inicijali R.M, učesnika saobraćajne nezgode, koje je upravljao autobusom čiji je vlasnik Šumsko gazdinstvo „Vučevica“ Čajniče.

Kod R.M. je alkotestiranjem utvrđeno 2,46 promila alkohola u organizmu.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su lice čiji su inicijali Z.V. jer je upravljao vozilom pod dejstvom droge.

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare