Pokraden dom zdravlja u Istočnom Sarajevu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nepoznati izvršilac ili više njih provalio je u prostorije Doma zdravlja u Istočnom Sarajevu i ukrao tri monitora i dva procesora – saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Krađu je Policijskoj stanici Istočno Sarajevo prijavio dežurni ljekar Doma zdravlja.

Službenicima ove policijske stanice prijavljeno je i da je provaljeno u prostorije SUR „Teša“ iz kojih su odnesena dva tv prijemnika i oko 50 KM sitnog kovanog novca. Krađu je prijavilo lice čiji su inicijali M.T.

U toku je rad na identifikaciji počinilaca ovih krivičnih djela.

Šef benzinske pumpe, u mjestu Ustiprača, B.B. prijavio je policiji u Novom Goraždu da su vozilom marke „seat ibica“ četiri lica pobjegla nakon što im je radnik pumpe nasuo gorivo u vrijednosti od 60 KM ne plativši račun. Istog dana vozilo je zaustavljeno na ulazu u Rogaticu i identifikovan je vozač N.D., suvozač H.M., te putnici S.N. i M.M, navedeno je u saopštenju.

U službenim prostorijama policijske stanice N.D. i S.N. su priznali izvršenje krivičnog djela i u toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv odgovornih lica biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments