Poklonio 1.000 KM Omladinskom savjetu

0

MILIĆI – Željko Pantić iz Minhena uručio je danas 1.000 KM pomoći predsjedniku Omladinskog savjeta iz Milića Stefanu Miliću kao vid podrške aktivnostima omladinaca.

Pantić je rekao Srni da je akciju prikupljanja novca organizovao u NJemačkoj nakon katastrofalnih majskih poplava, koje su pogodile region.

„Počeo sam preko `Fejsbuka` manju akciju, koja se proširila i odazvalo se više ljudi nego što sam očekivao. Sakupljeno je 60.000 evra, a najveći dio tog novca proslijeđen je jednoj humanitarnoj organizaciji. Ostalo je, ipak, nešto novca koji sada direktno dijelimo ugroženima i koji ćemo uručiti ovdje i omladincima“, rekao je Pantić.

On kaže da je dobro informisan o radu omladinaca u Milićima.

„Pratio sam na `Fejsbuku` akcije Omladinskog savjeta, gdje su sve bili tokom poplava, šta su radili i to je bio motiv da ih podržim“, istakao je Pantić.

Predsjednik Omladinskog savjeta Stefan Milić zahvalio je Pantiću za pomoć, ističući da će novac biti iskorišten za naredne akcije Omladinskog savjeta.

„Ovo je, na neki način, najveći lični doprinos nekog građanina, našeg Milićanina koji živi u NJemačkoj i koji je prepoznao šta mi ovdje radimo i sa kakvim problemima se suočavamo. Za nas je ovo značajna motivacija da nastavimo da radimo i doprinosimo razvoju zajednice“, rekao je Milić.

Milić je rekao da su članovi Omladinskog savjeta tokom poplava učestvovali u sanaciji štete na lokalnom nivou, kao i u Šekovićima i Doboju, te da su organizovali akciju prikupljanja pomoći za ugrožene.

Novac će biti utrošen za organizovanje kulturno-zabavnih manifestacija, te uređenje prostorija Omladinskog savjeta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare