Podmetnut požar pod automobil

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnoj Ilidži u potpunosti je izgorio automobil „golf dva“ pod koji je najvjerovatnije podmetnut požar, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Automobil, u vlasništvu lica čiji su inicijali Ž.G, zapaljen je juče oko 4.00 časa u Ulici akademika Petra Mandića. Uviđajem, koji su izvršili policija i inspektori Odjeljenja za protivpožarnu zaštitu, konstatovano je da je „golf“ u potpunosti izgorio i da je požar najvjerovatnije podmetnut. U toku je istraga.

Muškarac M.V. prijavio je Policijskoj stanici Pale da je prilikom obilaska svog imanja u mjestu Đemanovići u garaži uočio nepoznato vozilo za koje pretpostavlja da je predmet krivičnog djela. Uviđajem je konstatovano da je riječ o automobilu „polo“, vlasništvo Javnog preduzeća „Ceste BiH“, koje je ukradeno u noći između 31. marta i 1. aprila na području Kantona Sarajevo.

Protiv lica N.Č. podnesen je izvještaj zbog sumnje da je provalio u sport kafe „Palermo“ u Rogatici, vlasništvo M.B. Osumnjičeni je priznao da je juče oko 2.15 časova prošao kroz nezaštićena klizna vrata, a nakon aktiviranja alarma udaljio se sa lica mjesta.

U protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom – u Foči i Istočnoj Ilidži.

Pripadnici policije kontrolisali su 117 vozila i vozača, podnijeli tri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 94 prekršajna naloga, legitimisali 16 lica, te iz saobraćaja isključili jednog vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i četiri neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments