Počinjeno sedam krađa

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u protekla 24 časa dogodilo se sedam krađa – tri na Jahorini, dvije u Istočnoj Ilidži, te po jedna u Istočnom Novom Sarajevu i Foči.

U naselju Šator na Jahorini iz vikendice u vlasništvu lica S.G. nastanjenog u SAD odnesena su tri para skija, alat i usisivač.

Iz susjedne vikendice ukradena je ženska torba u kojoj su se nalazili mobilni telefon, novčanik sa oko 150 evra i zdravstvena knjižica, vlasništvo lica R.D, nastanjenog u Sloveniji.

U mjestu Balvaništa na području Jahorine nepoznato lice ukralo je iz vikendice torbicu sa ličnim dokumentima na ime lica D.J. i 200 evra.

U Istočnoj Ilidži nepoznati izvršilac provalio je u stan lica S.P. i ukrao pištolj marke „CZ“ kalibra devet milimetara, te 50 metaka i oružni list.

Nepoznato lice je u istoj opštini ukralo dvije ukrasne lajsne sa automobila „pasat“.

U toku je istraga o svim krađama, saopšteno je iz CJB-a.

Lice čiji su inicijali E.J. kod koga je pronađen par cipela, vaga i kuhinjski escajg, priznalo je da je da je provalilo u podrumske prostorije lica D.K. iz Istočnog Novog Sarajeva.

Policijskoj stanici Foča lice M.Ć. prijavilo je da mu je, u mjestu Prijeđel, nepoznati izvršilac ukrao automobil „pasat“, u kome su se nalazili ključevi vozila. Ukradeni automobil je pronađen, a u toku je potraga za izvršiocima.

Policijskoj stanici u Istočnom Novom Sarajevu jedan građanin je prijavio da je krajem januara uočio da je na parkingu nepoznati stariji muškarac zadovoljavao seksualne potrebe sa psom. U toku je rad na identifikovanju ovog lica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare