Počinje sa radom škola odbojke OK „Jahorina“

0

Paljanski prvoligaš OK „Jahorina“ pokrenuo je školu odbojke za dječake godišta 2003, 04, 05, 06, (od 6. do 9. razreda). Škola je počela 4. septembra, a treninzi se odvijaju u dvorani „Peki“ ponedjeljkom i četvrtkom od 14.00 do 15.30 časova.

Rad sa mlađim kategorijama biće vodilja kluba u budućnošću, a školu će voditi Vladan Savić, poznato paljansko sportsko ime sa tridesetogodišnjim iskustvom u odbojkaškom sportu, što kao igrač, trener i predavač na fakulteu FVIS, Univerziteta u Istočnom Srajevu.

Bogato iskustvo, pedagoško i odbojkaško znanje profesora Savića te njegova radinost i temeljitost su osnov da mlade odbojkaše usmjeri ka pravim i pozitivnim vrijednostima sporta i života.

Rad na duže staze sa mlađim uzrastom u OK „Jahorina“, znaju da su dobri temelji za uspješnu budućnost kluba i da se tako pravi ekipa na duže staze i velika djela. U Palama je dobra infrastruktura, uslovi za rad su odlični, baza je velika te bi se uz naporan, predan i kvalitertan rad klub postavio na zdrave noge.

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. (www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare