Počinje da funkcioniše gradski saobraćaj i rad u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo

2

ISTOČNO SARAJEVO – Gradski štab za vanredne situacije donio je naredbu o početku rada u Gradskoj upravi i pripadajućim javnim ustanovama i javnim preduzećima, kao i funkcionisanju gradskog prevoza na području Istočnog Sarajeva.

U Gradskoj upravi, Gradskom radiju Istočno Sarajevo, Turističkoj organizaciji „Jahorina“ grada Istočno Sarajevo, Gradskoj razvojnoj agenciji, Agrarnom fondu grada ukidaju se mjere o smanjenom broju izvršilaca na radnom mjestu, te se rad organizuje u punom kapacitetu uz obavezno pridržavanje propisanih mjera zaštite.

Prema naredbi Gradskog štaba za vanredne situacije, ukida se mjera o obustavi gradskog saobraćaja i dozvoljava njegovo ponovno uspostavljanje na području Istočnog Sarajeva uz obavezno pridržavanje propisanih mjera zaštite, saopšteno je iz Gradske uprave.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Znate li kada će otpočeti međugradski saobraćaj?

pa poceo je i medjugradski saobracaj. samo vecina prevoznika nema racunicu , pa je pokrenuto samo 3 linije. Rogatica-IS(Aroma), Banja Luka-Visegrad(ZAM TURS) i Visegrad-IS(Aroma) te linije od Sokoca i pala ka IS koju voze Centrotrans i Autoherc.