Počeo sastanak SNSD-a i SDS-a na Jahorini

0

Na Jahorini je počeo sastanak predstavnika SNSD-a i SDS-a na kojem bi trebalo da bude riječi o zajedničkom djelovanju na nivou BiH.

Sastanku prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, te visoki funkcioneri ove stranke Nebojša Radmanović, Sredoje Nović, Milorad Živković, Nada Tešanović, Drago Kalabić i drugi.

Na sastanku su i predsjednik SDS-a Mladen Bosić i visoki funkcioneri ove stranke, među kojima Ognjen Tadić, Mićo Mićić, Predrag Kovač i Darko Babalj.

Nakon sastanka u hotelu „Vučko“ na Jahorini biće održana konferencija za novinare.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je juče da će platforma o zajedničkom djelovanju sa SDS-om na nivou BiH biti ojačana novim dogovorom koji će biti postignut na ovom sastanku. Dodik je naglasio da SNSD nema nijednu ozbiljnu primjedbu na saradnju sa SDS-om što se tiče zajedničkih institucija i da će nastaviti da rade zajedno.

On je istakao da politički predstavnici Republike Srpske ostaju privrženi slovu Dejtona i da će i o tome biti riječi na sastanku sa predstavnicima SDS-a.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je ranije ove sedmice da će SDS, zajedno sa SNSD-om, nastaviti da štiti interese Srpske u Sarajevu, a da SDS u RS ostaje čvrsta opozicija i alternativa postojećem stanju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare