Počeo Memorijalni turnir „Srđan Tomić“

0

SOKOLAC – Na Sokocu je danas svečano otvoren Memorijalni omladinski fudbalski turnir „Srđan Tomić 2017“ na kojem će tokom naredna četiri dana učestvovati oko 600 fudbalera, uzrasta od osam do 16 godina, iz svih krajeva BiH.


Sokolački Omladinski fudbalski klub „Glasinac“ organizator je ove sportske manifestacije koja se održava kao znak sjećanja na mladog fudbalera „Glasinca“ Srđana Tomića, člana mlade reprezentacije Republike Srpske, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći 2005. godine.

„Prvog dana turnira igraju najstarije kategorije, dječaci rođeni 2001. i 2002. godine, drugi dan igraju rođeni 2003. i 2004, u subotu igraju dječaci rođeni 2005. i 2006, a posljednjeg dana turnira igraju najmlađi, dječaci rođeni 2007. i 2008. godine, podijeljeni u više grupa“, rekao je trener u sokolačkom „Glasincu“ Miloš Pajević.

Svečanom otvaranju šestog memorijalnog turnira prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Istočnog Sarajeva Danko Vučetić, načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica, zamjenik načelnika Žarko Kosorić i predsjednik Područnog fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijske regije Milorad Lale, rekli su u Organizacionom odboru memorijalnog turnira.

Turnir, čiji je pokrovitelj opština Sokolac, biće zatvoren susretima najmlađih igrača i dodjelom priznanja u nedjelju, 18. juna, na stadionu Bara.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare