Počelo snimanje spota za pjesmu „Romanija“ Halida Bešlića

0

SOKOLAC – Na Knežak izvoru juče su snimljeni prvi kadrovi video spota za pjesmu „Romanija“ Halida Bešlića. Riječ je o pjesmi sa istoimenog albuma za koji mnogi smatraju da je najbolji album Bešlićeve karijere.

Dugo sam čekao da nađem pjesmu kojom bi mogao da opjevam svoj rodni kraj, i kada smo naišli na pjesmu sa dobrom muzikom i tekstom, desila se „Romanija“. Pjesma je vrlo brzo postala popularna, pjeva je čak i publika koja ne zna gdje se Romanija nalazi, ali kroz pjesmu doživi moju emociju prema ovom kraju. Negdje smo na polovini snimanja, očekuje nas još dosta posla ali pjesma kao ova to zaslužuje.

I snimanje spota baš na ovom mjestu mnogo mi znači jer sam jako vezan za kraj u kojem sam rođen i odrastao, i kako sam stariji to je sve naglašenije. Nostalgija me često vuče na Romaniju, rekao je Bešlić za Info radio, dodavši da bi volio da se put koji spaja Knežinu i Olovo asfaltira kako bi taj kraj bolje napredovao.

Nakon snimanja kadrova na Knežak izvoru i Knežini, snimanje je nastavljeno u Etno Begovom selu na Nišićkoj visoravni. U snimanju spota učestvovali su i članovi KUD-a „Romanijska luča“ koji su poziv dobili od produkcijske kuće koja spot realizuje.

Ekranizacija spota povjerena je produkciji „Invenio films“ iz Bijeljine na čelu sa Daliborom Mrdićem, sa kojom je Bešlić već ostvario saradnju na snimanju spota za pjesmu „Prosule se godine“.

(www.palelive.com / www.opstinasokolac.net)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare