Počelo rušenje „bespravo izgrađenih objekata“ na Jahorini

0

Na Jahorini je juče na osnovu rješenja Odjeljenja za inspekcijske poslove Urbanističko-građevinske inspekcije počelo rušenje objekata „Ogorjelica“, „Rajska dolina dupleks“, „Rajska dolina“ i Trgovka od jedan do osam.

Olimpijski centar „Jahorina“ proveo je proceduru i angažovao izvođača radova za rušenje bespravno izgrađenih objekata i njihovih dijelova, a u slučaju neizvršenja rješenja inspekcije, Olimpijski centar „Jahorina“ podliježe sankcijama. Prethodno zakazano rušenje odgođeno zbog protivljenja bivšeg izvršnog direktora za turizam i ugostiteljstvo Draga Blagojevića.

U saopštenju koje je izdao OC Jahorina je istaknuta činjenica da dugi niz godina nijedan radnik Olimpijskog centra nije radio u ovim objektima, jer su ih zaposjeli privatnici koji su svojim kvalitetom usluga kvarili ukupnu jahorinsku ponudu /jako loš izgled objekata, neregistrovane radnje i slično/.

S ciljem uređenja sveukupne ponude Olimpijski centar „Jahorina“ saglasan je da bude realizovana ova aktivnost, ističe se u saopštenju.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare