Počela realizacija investicionog programa opštine Pale

0

Rukovodstvo opštine Pale posjetilo je danas naselje Ćemanovići gdje je završeno asfaltiranje dionice puta od 1.200 metara koje je ova lokalna zajednica izvela u saradnji sa Fondom za povratak Bosne i Hercegovine.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević rekao je da ovaj projekat ukupne vrijednosti 110.000 KM kao i nastavak asfaltiranja dionice puta prema Bogovićima vrijednosti 50.000 KM označava početak realizacije investicionog programa Opštine Pale za ovu godinu i dodao da su u završnoj fazi i radovi na izgradnji mosta u naselju Rogoušići vrijednosti 50.000 KM.

Kovačević je naglasio da je u toku tenderska procedura za odabir izvođača radova na pristupnoj saobraćajnici za studentske domove kao i procedura za izgradnju parking prostora kod Filozofskog fakulteta dok će krajem avgusta biti potpisan ugovor sa odabranim izvođačem radova na projektu nastavka izgradnje šetališta i novog trga površine 7.635 m2.

Gazivoda Milorad u ime mještana sela Ćemanovići izrazio je zadovoljstvo što je rukovodstvo opštine uprkos nepovoljnim ekonomskim prilikama ispunilo svoja obećanja i dodao da je mnogima sada olakšana svakodnevna komunikacija sa Palama, a posebno đacima.

(www.palelive.com / D.B. / Foto: MS)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare