Počela nastava

0

SOKOLAC – U centralnoj Osnovnoj školi na Sokocu nastavu u školskoj 2012/2013. godini pohađaće 937 učenika raspoređenih u 41 odjeljenje, odnosno jedno odjeljenje manje nego u prošloj godini.

Direktor ove škole Slaviša Marić rekao je Srni da su u prvi razred upisana 103 učenika, od kojih po tri đaka u područnim odjeljenjima na Ravnoj Romaniji i Knežini kod Sokoca.

Prema njegovim riječima, u toku je realizacija projekta opremanja kabineta informatike sa 10 kompjutera, kao i kabineta fizike, hemije i istorije sa odgovarajućim učilima, posredstvom međunarodne organizacije „Vorld Vižn“.

U sokolačkom Srednjoškolskom centru /SŠC/ „Vasilije Ostroški“ jutros je počela nastava za 635 učenika raspoređenih u 27 odjeljenja, od čega je šest područnih odjeljenja na Han Pijesku.

Kako je Srni rečeno u ovoj srednjoškolskoj ustanovi, u SŠC „Vasilije Ostroški“, zajedno sa područnim odjeljenjem na Han Pijesku, ima 17 odjeljenja gimnazije, pet odjeljenja šumarskih tehničara, tri odjeljenja tehničara za obradu drveta, te po jedno odjeljenje ekonomskih tehničara i stolara.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare