Počela da se primjenjuje odluka o obaveznom odvozu smeća

0
Počela da se primjenjuje odluka o obaveznom odvozu smeća

ZVORNIK – Preduzeće „Vodovod i komunalije“ Zvornik počelo je da primjenjuje odluku o obaveznom odvozu smeća na čitavoj teritoriji grada prema kojoj su svi vlasnici stambenih objekata ili preduzeća obavezni da sklope ugovor o odvozu smeća, potvrdio je danas direktor ovog preduzeća Jovan Tomić.

On kaže da odluka ima za cilj da se uvede red u ovoj oblasti i da se istovremeno čuva životna sredina i za naraštaje koji dolaze.

„Prije primjene odluke to je bilo na dobrovoljnoj bazi, pa su mnogi koji nisu htjeli da sklope ugovore bacali smeće i čvrst otpad u vodotokove i šume, odnosno stvarali su divlje deponije“, rekao je Tomić novinarima.

U ovom preduzeću planiraju da uvedu i sistem praćenja kamiona za odvoz smeća kako bi kvalitet usluge podigli na viši nivo.

Tomić je ocijenio da otvaranje Regionalne deponije na Crnom vrhu kod Zvornika predstavlja novu eru u oblasti odlaganja smeća, jer je riječ o uslovnoj sanitarnoj deponiji.

Ističući da je koncept rada preduzeća takav da stoji na usluzi građanima, Tomić je rekao da iz dobrih usluga ove firme proizilazi zadovoljstvo građana, a samim tim i dobra naplata usluga, što stvara pretpostavke za dobro funkcionisanje.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare