Pobjednik u trci seniora Mladen Plakalović

0

SOKOLAC – Na Ravnoj Romaniji kod Sokoca danas je održano takmičenje u smučarskom trčanju pod nazivom 15. Memorijal „Dragan Renovica“ i prvi memorijal „Svetlana Komlenović“, na kome je u trci seniora na 10 kilometara pobijedio Mladen Plakalović iz Ski kluba Istočno Sarajevo.


U trci seniorki na osam kilometara prva je bila Snežana Borovčanin iz Ski kluba „Glasinac“ sa Sokoca, dok je u trci juniora na 10 kilometara najbolji bio Nemanja Vuković Ski kluba „Romanija“ sa Pala.

Ivana Kovačević iz Ski kluba „Lavina“ iz Beograda pobijedila je u trci juniorki na osam kilometara, dok je kod starijih omladinaca u trci na 10 kilometara pobijedio Alen Mahmutović iz Ski kluba „Zvezda“ sa Zlatibora.

Sanja Kusmuk iz Ski kluba „Romanija“ sa Pala pobijedila je u trci starijih omladinki na osam kilometara, dok je u trci mlađih omladinaca na šest kilometara pobijedio njen klupski drug Ognjen Škipina.

Anja Ilić iz Ski kluba „Zvezda“ u trci mlađih omladinki pobijedila je na šest kilometara, a u trci starijih pionira na četiri kilometra pobijedio je Miloš Čolić iz Ski kluba Istočno Sarajevo.

U trci starijih pionirki na četiri kilometra pobijedila je Anastasija Vojinović Ski klub „Zvezda“, a kod mlađih pionira u trci na dva kilometra pobijedio je Mirko Bulatović iz Ski kluba „Trebaljevo“ iz Kolašina.

Bojana Kuntoš iz Ski kluba „Romanija“ pobijedila je u trci pionirki na dva kilometra, dok je u trci cicibana na jedan kilometar pobijedio Marko Bakmaz iz Ski kluba „Glasinac“. U trci mlađih cicibanki na jedan kilometar pobijedila je Nina Bjelica iz Ski kluba „Glasinac“.

Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 100 skijaša iz deset klubova iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore, a za tri prvoplasirana takmičara po kategorijama uručene su po dvije medalje zlatne, srebrene i bronzane.

Tehnički organizator takmičenja je Ski klub „Glasinac“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare