Pljačka pilane, vožnja pod dejstvom droge

0

SOKOLAC – U mjestu Podkrajevi, opština Sokolac, nepoznata lica obila su objekat za primarnu preradu drveta, vlasništvo lica čiji su inicijali LJ.E, i ukrala određenu količinu alata i akumulator.
Pljačka je izvršena u noći između 11. i 12. aprila, a istraga je u toku, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je juče oko 19.00 časova uhapsila vozača čiji su inicijali S.T. zbog postojanja osnovane sumnje da je upravljao vozilom pod uticajem droge.

S.T. je sa vozilom „pasat A3“ zaustavljen u Ravnogorskoj ulici, u mjestu Krupac, opština Istočna Ilidža, nakon čega je podvrgnut testu na drogu koji je pokazao da je pozitivan na prisustvo opojnih droga amfetamin i kanabis.

Kontrolom i pregledom suvozača V.B. pronađeno je devet plastičnih paketića sa sadržajem suve zeljaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

On je predat policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije CJB Istočno Sarajevo na dalji rad i postupanje.

Policiji je juče prijavljeno da je u Dabrobosanskoj ulici, u opštini Istočno Novo Sarajevo, gorilo putničko vozilo. Pripadnici Vatrogasne brigade su lokalizovali požar, a po ovlašćenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno oštećenje prednjeg dijela vozila „pasat“.

Izuzeti su tragovi i dokazi koji će biti predmet vještačenja. Uzrok požara biće naknadno utvrđen.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo oštećeni je prijavio da mu je u posljednjih nekoliko dana lice sa inicijalima Z.I. uputilo više telefonskih poziva i SMS poruka prijetećeg sadržaja.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare