Plesnom klubu „Nika“ 30 medalja u Zenici

0

SOKOLAC – Plesni klub „Nika“ sa Sokoca osvojio je 30 medalja na Prvom „Zenica fest open kupu“, od kojih je 13 bilo zlatnih, rekla je Srni predsjednik kluba Jovana Vujičić.

Vujičićeva, koja je i trener, navela je da su osvojili i 11 srebrnih i šest bronzanih, a da su do zlatnih medalja u veoma jakoj konkurenciji stigle tri grupe, tri para i sedam takmičara u solo nastupima iz hip-hopa, disko-densa i strit-densa.

Na Prvom „Zenica fest open kupu“ u modernim plesovima održanom 23. oktobra učestovalo je 13 plesnih klubova iz BiH.

Vujičićeva je istakla da su tamičari bili oduševljeni što su nakon više od godinu dana „onlajn“ nastupa, mogli uživo da pokažu koliko mogu i znaju da uživaju u modernom plesu pred publikom.

Ona je navela da se uveliko spremaju za Novogodišnji turnir modernog plesa krajem decembra u Banjaluci, te za nekoliko manifestacija u okviru Grada Istočno Sarajevo.

„Posebno se radujemo nastupu na Novogodišnjem balu uz podršku Grada Istočno Sarajevo“, koji će na Palama i na Sokocu održati klubovi „Nika“, „Orion“ i MB-Dens“.

Prema njenim riječima, Plesni klub „Nika“ se plasirao za nastup na Svjetskom prvenstvu modernih plesova krajem novembra u Sloveniji, čije je održavanje odgođeno zbog epidemiloške situacije u okruženju.

Plesni klub „Nika“ osnovan je prije 12 godina na Sokocu, a sada djeluje i u Sarajevu.

Vujičićeva je navela da upis novih članova od tri do 18 godina traje tokom cijele godine i da se zaniteresovani mogu javiti na broj 066-211-565 ili putem njihovog naloga na društvenim mrežama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare