Plesni vikend od 2. do 4. septembra

0

Plesni studio „Orion“ organizovaće u septembru trodnevnu manifestaciju „Adrenalinski plesni vikend Pale – Jahorina“ povodom obilježavanja 30 godina uspješnog rada, rekli su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare.

Manifestacija je planirana od 2. do 4. septembra, a biće organizovana u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Istočno Sarajevo.

Rukovodilac Plesnog studija „Orion“ Dragan Veselinović rekao je da je planirana svečana akademija drugog septembra u 19.00 časova u Kulturnom centru Pale, a od 20.30 žurka za sve građane na sportskim terenima Studentskog centra sa poznatim di-džejem Pavlom Furtulom.

Veselinović naglašava da su u subotu, 3. septembra, u dvorani „Peki“ od 10.00 do 17.00 časova predviđene plesne radionice za djecu sa predavačima iz Srbije, Sarajeva i Banjaluke, dok će od 18.00 časova održati zumba master klas sa licenciranim instruktorima iz Italije, Srbije, Hrvatske, BiH, a glavni predavač biće iz Brazila.

Za 22.30 čas planirana je zumba žurka.

Za najmlađi uzrast u nedjelju, 4. septembra, će biti održana zumba dječija žurka i di dens parti.

Veselinović poručuje da su radionice za djecu besplatne, te se nada da će svi učesnici ponijeti lijepe utiske sa ove manifestacije.

Direktor gradske Turističke organizacije Istočno Sarajevo Igor Ikonić najavio je da će biti razigran plesni vikend, prva manifestacija takvog tipa na područja grada.

Ikonić dodaje da su na ideju došli zbog obilježavanja jubileja Plesnog studija sa kojim imaju dobru saradnju godinama.

„Pripreme za manifestaciju teku dobro. Imamo prijavljenih oko 500 učesnika i 20 licenciranih instruktora za zumba ples. To je lijep način da promovišemo našu turističku destinaciju i privučemo novu klijentelu“, istakao je Ikonić.

Direktor paljanske Turističke organizacije Dragan Jakić kaže da im je čast da budu dio tima jer ovakvi projekti će promovisati opštinu Pale i Jahorinu.

On navodi da je planiran bogat zabavni program, te se nada da će manifestacija postati tradicija.

Poseban dio manifestacije se sastoji od izleta na Via feratu „Sokolov put“ na Romaniji i Jahorini, gdje će učesnici, osim žurke na dvije hiljade metara nadmorske visine, uživati i u adrenalinskim ljetnim sadržajima na planini.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo.

Projekat su podržali kabinet predsjednika Republike Srpske, grad Istočno Sarajevo, paljanska opština, Kulturno-sportski centar, Olimpijski centar „Jahorina“ i opštinska Turistička organizacija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare