Plesni studio u humanitarnoj akciji

0

Članovi plesnog studija „Orion“ sa Pala podržaće plesnom koreografijom humanitarnu akciju „S ljubavlju hrabrim srcima“, koja se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, da bi pomogli da se obezbijedi pomoć za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim poteškoćama.

Na humaništarnoj akciji predstaviće se šest članova plesnog studija, čiji je rukovodilac Dragan Veselinović zahvalio predsjednici Republike jer ih je odabrala da budu partneri u veoma značajnoj akciji.

Veselinović je naveo da je Radio-televizija Republike Srpske /RTRS/ snimila nastup članova „Oriona“, koji će biti emitovan 26. decembra, kada će biti održano centralno veče humanitarne akcije.

On je rekao Srni da ovaj studio naredne godine proslavlja 30 godina rada i postojanja, na šta su veoma ponosni.

„Tokom svih godina osvojili smo mnogobrojne nagrade sa velikih broja takmičenja, zahvalnice, diplome, kao i specijalne nagrada za odlazak na ogroman broj svjetskih i evropskih takmičenja“, podsjetio je Veselinović, koji je i generalni sekretar Saveza modernih plesova BiH.

Plesni studio „Orion“ sa Pala dodijelio je plaketu predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović za doprinos razvoju modernih plesova.

Kampanja za humanitarnu akciju „S ljubavlju hrabrim srcima“, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, počela je 6. decembra, a prikupljena sredstva biće iskorištena za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim teškoćama.

Aktivan je i „M:tel“ humanitarni broj 1411 do 31. decembra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare