Pionirka Tamara Tošić druga u bacanju kugle

0

SOKOLAC – Član sokolačkog „Glasinca“ Tamara Tošić osvojila je drugo mjesto u bacanju kugle sa rezulatom 10,45 metara na Prvenstvu BiH za pionire i pionirke, održanom danas u Zenici.

Trener mlađih kategorija u „Glasincu“ Srna Rajak rekla je da su za ovaj klub nastupali i Mihajlo Krstajić, Aleksa Bakmaz, Ana Boljanić, Maja Boljanić, Jovana Šuka i Emilija Delić.

Ona je izjavila Srni da su u klubu zadovoljni ostvarenim rezultatima i da su neki od njihovih članova prvi put nastupili na takmičenju što je za njih lijepo i korisno iskustvo.

Rajakova je rekla da su najmlađi atletičari „Glasinca“ 2008. godište i mlađi, te da se od njih u nastavku sezone očekuju još bolji rezultati.

Na Prvenstvu BiH za pionire i pionirke u atletici u Zenici učestovala su 22 kluba.

Najmlađi karatisti „Glasinca“ osvojili pet medalja

SOKOLAC – Najmlađi karatisti „Glasinca“ danas su donijeli pet medalja sa Prvenstva Republike Srpske održanog u Čelincu, rekao je Srni trener sokolačkog Karate kluba Miodrag Borovčanin.
Član „Glasinca“ Anja Koprivica osvojila je zlatnu medalju u disciplini kate pojedinačno, a njen klupski kolega Stefan Janjuš zlatnu medalju u borbama pojedinačno.

Sokočaninu Pavlu Petrušiću pripala je srebrna medalja, a Sari Pilindavić i Damjanu Plakaloviću bronzane u disciplini borbe pojedinačno.

Trener Borovčanin zadovoljan je zbog postignutih rezultata i načinom na koji su djeca pokazala kako se hrabro bori za svaku medalju, te pohvalio i druge najmlađe karatiste „Glasinca“ koji nisu danas ponijeli medalje sa takmičenja.

Na Prvenstvu Republike Srpske u karateu u kategoriji djece, održanom danas u Čelincu, učestvovalo je 35 klubova i 300 takmičara.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare