PDP: Novac za stadion Borca, a Slavija!?

0

Partija demokratskog progresa (PDP) smatra da je Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) nema ravnopravan odnos prema klubovima i navijačima u Republici Srpskoj (RS).

“Stadion `Borca` prije nekoliko dana posjetili su najviši funkcioneri SNSD-a i ozvaničili `značajno` ulaganje Vlade RS u renoviranje stadiona kako bi ovaj klub dobio licencu za međunarodne utakmice. Tom prilikom izjavili su da nije dobro da `Borac` igra u Federaciji i da to ne bi bila atmosfera domaćeg stadiona, što je i tačno”, saopšteno je iz PDP-a. Ova stranka uputila je kritike na račun SNSD-a koji, kako navode, uprkos vapaju Fudbalskog kluba “Slavija”, prošle sezone nije uradio ništa kako bi pomogao da stadion u Istočnom Sarajevu obezbijedi evropsku licencu, kada su bili u istoj situaciji kao “Borac” danas.

“Slavija” je tada utakmicu morala igrati na Koševu, a njeni navijači bili su kamenovani samo zato što su iz Istočnog Sarajeva, međutim, kako tvrde iz PDP-a, ni to nije bilo dovoljno da Vlada RS realizuje obećanje da će finansirati postavljanje potrebnih reflektora na stadion.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Rekonstruisani stadion Borca)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments