PDP: Načelnik da počne rješavati probleme građana

0

„Opštinski odbor PDP Pale osuđuje izjave, ponašanje i dezorjentisanost koju svakodnevno pokazuje Načelnik opštine Pale kojom stvara i produbljuje krizu u funkcionisanju opštine i njenih institucija“,
stoji u saopštenju za javnost Partije demokratskog progresa.

„Od načelnika Boška Jugovića očekujemo da konačno počne ispunjavati predizborna obećanja umjesto zadovoljavanja kadrovskih ambicija SNSD-a i njihovih partnera.

Podsjećamo javnost da je PDP zajedno sa svojim partnerima pružio ruku saradnje novom načelniku glasajući za budžet opštine za 2017. godinu iako je načelnik odbio naš prijedlog da se u značajnijoj mjeri finansijski pomogne Dom zdravlja Pale čime je kaznio sve građane naše lokalne zajednice iz samo njemu znanih razloga.

Napominjemo Načelnika opštine Pale da je JP a.d. „Vodovod i kanalizacija“ Pale, dok je njim upravljala Vlada Republike Srpske, odnosno SNSD bilo na ivici kolapsa, a da je danas jedno od najstabilnijih lokalnih preduzeća zahvaljujući aktuelnom menadžmentu. Ukupan broj radnika se nije povećao od 2012. godine do danas, što je rijetkost, a rezultati preduzeća su više nego dobri. Ne osporavamo pravo načelniku da utiče na kadrovsku politiku preduzeća, ali ga istovremeno upozoravamo da preuzima veliku odgovornost za rezultate u narednom periodu i pitamo da li je njegova politika smjena uspješnih direktora, a podrška neuspješnim kojih ima u izobilju u svojoj koliciji!?

Na kraju i pored suprostavljenih političkih stavova, tražimo od načelnika da počne rješavati probleme građana naše opštine, a ne da pravi nove probleme i u sve to uključuje radnike i službenike opštine i lokalnih preduzeća“, stoji u saopštenju PDP-a.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare