PDP: I Mokro podržava promjene

0

Partija demokratskog progresa je sinoć u MZ Mokro održala predizbornu tribinu, gdje su se prisutnima obratili Miroslav Brčkalo kandidat za poslanika u NSRS i Branislav Borenović potpredsjednik PDP-a.

Kandidat za poslanika u NSRS Miroslav Brčkalo je izrazio zahvalnost na velikoj podršci koju ova partija ima u Mokrom i naglasio da je PDP svakim danom sve jači.

„Veliki broj ljudi nam prilazi i daje podršku i mi taj talas pozitivnih promjena moramo iskoristiti da kaznimo lošu i neodgovornu politiku aktuelne vlasti predvođene SNSD-om.

Naš prioritet biće saniranje zatečenog stanja u državi, a tu prije svega mislim na spasavanje strateških institucija za ovu regiju kao sto su: Šumska gazdinstva Jahorina i Romanija, Olimpijski centar Jahorina i Bolnica Kasindol koji se nalaze u veoma teškoj situaciji sa ogromnim gubicima i velikim dugovima prema zaposlenim i državi“, izjavio je Brčkalo.

Potpredsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da je 12. oktobar posljednja šansa za spas Republike Srpske, da je PDP uvijek vodio računa o ravnomjernom razvoju Republike, te dodao da mu je posebno drago sto je pomogao izgradnju fiskulturne sale u „OŠ Mokro“ dok je bio na čelu Ministarstva porodice omladine i sporta.

(www.palelive.com / B.P.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare