Paljanski premijerligaši traže bodove protiv “fenjeraša”

0

Tokom vikenda paljanski premijerligaši biće u takmičarskom pogonu, a snagu će odmjeriti sa “fenjerašima” iz Odžaka i Istočnog Sarajeva.
U sklopu 16. kola odbojkaškog prvenstva BiH naši Studenti dočekaće odbojkaše Napretka. Meč se igra u subotu 22. februara u Palama sa početkom u 19.00 h. Ulaz je slobodan.

Poslije dobrog izdanja u prošlom kolu, protiv aktuelnih prvaka iz Kaknja i igre koja daje nadu za iskušenja koje slijede, naši odbojkaši u dobroj atmosferi dočekuje “fenjeraša” iz Odžaka.

Vjerujemo da će saigrači kapitena Bojana Tomića dati sve od sebe i ući u meč sa željom da se dobrom igrom prekine serija od sedam poraza u nizu.

Našim Studentima želimo da ostvare i treću prvenstvenu podjedu, da podižu formu iz utakmice u utakmicu i spremno i sa puno motiva uđu u igranje plej auta.

Pozivamo ljubitelje sporta da podrže paljanske odbojkaše u nastojanju da ostvare dobar razultat.

U ostalim mečevima 16. kola igraju: Modriča – Kakanj, Mladost – Bosna (K), Jedinstvo – Radnik i Domaljevac – Gacko.

Tabela

1. Mladost 40
2. Jedinstvo 37
3. Modriča 30
4. Gacko 29
5. Kakanj 23
6. Bosna (K) 22
7. Radnik 17
8. Domaljevac 16
9. STUDENT 6
10. Napredak 5

Derbi gradskih rivala u Istočnom Sarajevu

Naše Jahorinke u sklopu 16. kola Premijer lige igraju gradski derbi u Istočnom Sarajevu sa “Sokolicama”. Meč je na programu u subotu 22. februara u dvorani Slavije sa početkom u 18:30 h.

Očekuje se uzbudljiva utakmica, neizvijesna i teška borba za svaki poen i sa neizvijesnim ishodom. Na strani domaćina je mladost, “Jahorinki” premijerligaško iskustvo pa su sve opcije u igri.

Našim Paljankama želimo, da budu u dobrom odbojkaškom izdanju, boljem nego u poslednjim mečevima i da srčanom igrom protiv mladog i poletnog sastava “Sokolica” ostvare i sportske ambicije.

U ostalim utakmicama 16. kola, Modriča dočekuje Kulu Gradačac, gatačke “Tigrice” odbojkašice iz Bihaća, Radnik iz Bijeljine brčanske “Princeze”, a višegradske “Vile” igraju sa Tuzlankama.

Tabela

1. Bimal Jedinstvo 44
2. Gacko 40
3. Kula Gradačac 35
4. HE na Drini 26
5. Tuzlafarm 25
6. Bihać 17
7. Radnik 12
8. JAHORINA 11
9. Modriča 9
10. Slavija 6

OK Student, OK Jahorina

(www. palelive. com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments