Paketići za vršnjake sa Kosova i Metohije

0

ZVORNIK – U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u toku je akcija „Jedno dijete, jedan slatkiš“, čiji je cilj da se obezbijede novogodišnji i božićni paketići za djecu sa Kosova i Metohije.
Predstavnik Savjeta učenika ove škole Sofija Lalić rekla je da su se djeca odazvala pozivu da učestvuju u akciji prikupljanja slatkiša za paketiće za drugare sa Kosova i Metohije, te izrazila nadu da će se njihovi vršnjaci sa Kosova obradovati ovim poklonima.

Direktor škole Radomir Petrović podsjetio je da je akcija potekla od veterana banjalučkog Fudbalskog kluba „Vrbas“, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske.

Petrović je rekao da je prezadovoljan uspjehom akcije, naglasivši da su učenici ove škole i ranije pokazali svoju humanost.

„Zahvalio bih učenicima jer su se svi odazvali ovoj akciji i donijeli su slatkiše, grickalice, sokiće, igračke“, rekao je Petrović i dodao da će u ponedjeljak, 19. decembra, paketići biti transportovani do glavnog punkta u Bijeljini, odakle se voze za Kosovo i Metohiju.

Petrović je istakao da će Osnovna škola „Sveti Sava“ prikupiti oko 200 paketića u kojima će biti razni artikli.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare