Paketići za sve osnovce

0
Samaritan's Purse organization

ŠEKOVIĆI – Crkvena humanitarna organizacija iz Londona /Samaritan’s Purse/ povodom novogodišnjih i božičnih praznika obezbijedila je paketiće koji su uručeni osnovcima u centralnoj i svim područnim školama u opštini Šekovići.

Direktor centralne Osnovne škole „Jovan Dučić“ Milica Vasilić rekla je Srni da je paketiće dobilo oko 480 učenika te i područnih škola u Tišči i Papraći.

„Predstavnica ove organizacije javila se u školu i pitala da li bi mogla da dobije podatke o broja učenika jer imaju želju da im podijele paketiće. Tako smo uspostavili saradnju sa njima i oni su održali obećanje“, rekla je Vasilićeva.

Predstavnik Crkvene humanitarne organizacije iz Londona Naomi Hark izjavila je Srni da ta organizacija svake godine organizuje podjelu paketića mališanima širom svijeta.

„Čuli smo da se u Šekovićima prije nekoliko godina dogodila velika poplava i da ljudi ovdje jako teško žive. Ovim malim poklonom željeli smo djeci u Šekovićima da pružimo ohrabrenje i utjehu“, rekla je Naomi Hark.

Ona je dodala da su paketiće za šekovićke mališane pripremili njihovi vršnjaci u Velikoj Britaniji dobrovoljnim prilozima koje su obezbijedili za tu priliku.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments