Paketi hrane za 120 porodica

0

ISTOČNO SARAJEVO – Crveni krst opštine Istočna Ilidža danas će podijeliti 120 paketa hrane najugroženijim porodicama sa područja ove opštine u vrijednosti od 45 do 50 KM, rekao je Srni predsjednik opštinskog Crvenog krsta Ranko Skakavac.

„Povodom vaskršnjih praznika, i ove godine Crveni krst Istočne Ilidže vodi aktivnost da najugroženije stanovništvo obraduje i iz tih razloga smo sa našim volonterima krenuli u akciju prikupljanja namirnica“, rekao je Skakavac.

On je zahvalio opštini koja je podržala ovu aktivnost, kao i privrednicima sa područja opštine Istočna Ilidža koji su pomogli da se skupe sredstva za pakete pomoći.

Skakavac je pozvao i porodice koje nisu na spisku za pomoć, a imaju potrebu za paketima hrane, da se obrate Crvenom krstu Istočne Ilidže koji će u skladu sa svojim mogućnostima pomoći.

„Osim prehrambenih namirnica, socijalno ugrožene porodice dobijaju i školjku jaja tako da mogu na skroman način proslaviti Vaskrs i obilježiti najveći hrašćanski veliki praznik u ovoj situaciji u kojoj je druženje i okupljanje svedeno na najmanju moguću mjeru“, kazao je Skakavac.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare