Paintball na Jahorini (foto)

0

Šta je Paintball? Paintball je igra koju mogu igrati muškarci, žene i djeca (15 god.), ili u prevodu „za djecu svih uzrasta“ Kao i svaka igra koja privuče mnogo poklonika, tako i paintball organizuje takmičenja i prerasta u sport koji formiraju prekaljeni takmičari. Iako je u osnovi „ratna igra“ PAINTBALL JE U STVARI SPORT u kome se angažuju mišići i mozak, zahtjeva fizičku pripremljenost, spretnost, brzinu, izdržljivost, sposobnost za trenutno donošenje odluka i spremnost za timsko igranje. Učesnici dogovaraju scenario igre prije partije, ali osnova igre ostaje ista – igrač koji je pogođen ispada. Treba imati u vidu da je paintball SPORT kao i svaki drugi, i da su i u njemu povrede moguće. Striktno pridržavanje pravila i korištenje zaštitne opreme svode mogućnost povreda na minimum. Prije svake igre daju se instrukcije za bezbjednost kojih su svi učesnici dužni da se strogo pridržavaju. Prilikom igre je prisutan kvalifikovani sudija koji se stara o bezbjednosti takmičara.

PAINTBALL NIJE RAT NEGO IGRA!

Tvorac ovog projekta na Jahorini je Aero Klub Istočno Sarajevo. Klub je osnovan 2006 godine. Iako je relativno mlad klub kroz svoje programske aktivnosti nudi četri sekcije: Paintball, Quad-ATV, Paraglajding i Padobranstvo.

Na Jahorini je trenutno uređen otvoreni teren na kome može igrati 2 do 10 igrača, a uskoro se očekuje i uređenje zatvorenog terena na tri nivoa u starom hotelu Mladost. Cijena po osobi je 20 KM što uključuje komplet: kombinezon, masku, marker (puška), pancir i 100 kuglica municije. Dodatna dopuna od 100 kuglica košta 7 KM i može da se kupi na samom terenu. Termin nije vremenski ograničen. Specijalna ponuda je i noćni paintball po istoj cijeni. Treba vam samo neka stara obuća i dobra volja za pucačinu!

Više informacija možete saznati na kontakt telefon 066 433 433 i na stranici www.quad.ba.

Aero Klub Trebević
Krčma Kumrovec – Jahorina
Olimpijska BB

foto:

 

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare