Otvoreno takmičenje u kajaku i kanuu

0

ZVORNIK – Na Zvorničkom jezeru danas je otvoreno 11. Međunarodno takmičenje „Sprint stazama“ u kajaku i kanuu na mirnim vodama „Zvornik 21“, na kome učestvuje 12 ekipa sa oko 160 takmičara iz BiH, Srbije i Slovenije.

Takmičenje je otvorio gradonačelnik Zoran Stevanović, poželivši takmičarima da se sportski nadmeću i lijepo osjećaju u gradu Zvorniku koji je domaćin takmičenja.

Stevanović je poželio da neko od ove takmičarske mladosti bude učesnik nekih narednih olimpijskih igara i dodao da će grad Zvornik uvijek podržavati sportove koji omladinu čine zdravom i zadovoljnom.

Prema programu, kajakaši i kanuisti će se takmičiti u kategorijama – škola kajaka, mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji na stazama dužine 200 i 500 metara.

Na takmičenju učestvuju kajak i kanuu ekipe „Zaveslaj“ i „Haris Suljić“ iz Brčkog, „Trebišnjica“ iz Trebinja, „Sava“ iz Gradiške, „Maglaj“ iz Maglaja, „Žepče 550“ iz Žepča, „Premium“ iz Broda, „Val“ iz Sremske Mitrovice, „Kajak kanu“ iz Beograda, „Filip Višnjić“ iz Višnjićeva, „Orka Ankaran“ iz Kopra i domaćin „Drina“ iz Zvornika.

Organizator ovog takmičenja je Kajak i kanuu klub „Drina“, pokrovitelj Gradska uprava Zvornik, a donator federalno Ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare