Otvoreno igralište na Vučijoj Luci

0

Stanovnici opštine Istočni Stari Grad, a prvenstveno najmladji od juče zvanično imaju i sporstko igralište, koje je svečano otvoreno na Vučijoj Luci. Osim predstavnika gradske vlasti, ovom dogadjaju prisustvovali su mještani ovog kraja.

Za opštinu Istočni Stari Grad mnogo će značiti sportsko igralište, jer do sada na području mjesnih zajednica Vučija Luka i Hreša nije postojalo. Ovaj projekat zajednički su realizovali Grad Istočno Sarajevo i opština Istočni Stari Grad, za šta je obezbjedjeno oko 50 000 KM, istakao je prvi čovjek opštine Bojo Gašanović. Gašanović dodaje da na području opštine postoje dva sportska kluba koji su do sada ostvarili zapažene rezultate, a to su Smučarski klub „Mladen Grujić“ i džudo klub „Crepoljsko“. Opredjeljenje grada Istočno Sarajevo je da utiče na ravnomjeran razvoj opština koje su u njegovom sastavu. Ove godine za dvije izrazito nerazvijne opštine, Trnovo i Istočni Stari Grad izdvojeno je oko 100 000 KM, kaže predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo, Darko Babalj.

Babalj dodaje da će i u narednom periodu biti dosta realizovanih projekata na području ovih opštine, jer je značajno da postoji ekonomska stabilnost i razvijenost cijelokupnog Istočnog Sarajeva.

(RTV IS)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare