Otvorene nove prostorije Centra za jezike i obrazovanje „In Lingua“

0

Centar za jezike i obrazovanje „In Lingua“ (nekada Jezički centar IN), sinoć je u Palama svečano otvorio nove prostorije. Svečanom otvaranju prostorija koje se nalaze na novom gradskom trgu, iza Sabornog Hrama Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji je prisustvovao veliki broj zvanica i učenika koji su predstavili svoja znanja stečena u ovom centru.

Nove prostorije ovog centra su uređene po najmodernijim standardima, što će sadašnjim i budućim polaznicima ovog centra olakšati rad i podstaći njihovu kreativnost i talenat.

„Zahvaljujem se svim subjektima koji su nam pomogli i izašli u susret. Posebna zahvalnost ide opštini Pale koja je završila trg i omogućila nam bolje uslove“, izrazila je zahvalnost direktor centra Milica Božić.

Sa novim prostorijama Centar za jezike i obrazovanje „In Lingua“ pokreće i mnogo noviniteta.

„Počeli smo sa online časovima. Sa našom partnerskom školom Andrioti na Krfu ćemo komunicirati i na taj način učiti jezik. I ove godine nastavljamo sa praksom da u našoj školi rade profesori stranci. I dalje su sa nama profesori Bernadet, Benuta i Dejvid. Očekujemo strane profesore za njemački i ruski jezik. U narednom periodu organizovaćemo i „English cafe“, mjesto na kojem ćete moći popiti kafu i razgovarati sa strancima. Od ove godine u centru krećemo i sa časovima Kineskog jezika. Pored Suanpan mentalne aritmetike nastavljamo i sa kreativnim kutkom, muzičkom radionicom. Tu je i kurs brzog čitanja i program razvoja intelektualnih sposobnosti. Nastavljamo i sa organizacijom putovanja“, predstavila je novinitete Božićeva.

Centar za jezike i obrazovanje „In Lingua“ je osnovan u septembru 2004. godine u Palama, ali se vremenom škola proširila i u druga mjesta: Istočno Novo Sarajevo, Sokolac, Foču i Šekoviće.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/otvaranje-in-lingua-centar-avgust-2015/] width=[54] height=[54] title=[Otvorene nove prostorije Centra za jezike i obrazovanje „In Lingua“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare