Tokom vikenda atletičari SAK „Rogatica“ izuzetno aktivni

0

ROGATICA – U Beranama je, u subotu 18.05.2013. godine, održan 1. međunarodni atletski miting „Berane 2013“.

Učešće je uzelo 90 atletičara iz Bosne i Hercegovine i RS, Crne Gore i Hrvatske među kojima je bila i predstavnica SAK „Rogatica“ Tanja Marković.

Izvandrednim skokom od 5m i 86 cm Markovićeva je ubjedljivo trijumfovala i u poslednjih 15 dana dva puta se približila svom najboljem rezultatu od 5m i 88 cm, koji je ujedno i drugi rezultat u istoriji BiH atletike – skoku u dalj.

Narednog vikenda Markovićevu očekuje, najvjerovatnije, nastup na Kupu Evropskih Šampiona u Slovačkoj, koji zavisi isključivo od finansiskih prilika u Atletskom savezu. Ako Savez ne bude u prilici finanisra ovaj odlazak onda će se Markovićeva odazvati pozivu organizatora za učećše na Međunarodnom atletskom miting u Albaniji (Tirana) koji je na programu u nedelju 26.05.2013 god.

U isto vrijeme svoj nastup imale su i mlađe članice SAK „Rogatica“ koje su proteklog vikenda na stadionu Koševo u Sarajevu uzele učešće na mlađem juniorskom Prvenstvu BiH. Najbolji rezultat i plasman je ostvarila skakačica u vis Biljana Rakić zauzevši 4 mjesto.

(www.palelive.com / www.opstinarogatica.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare