Otvorena poslovnica Sberbanke u Palama

0

Danas je u Palama otvorena poslovnica vodeće ruske banke – Sberbank. Svečanu vrpcu su presjekli načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i Gorjana Krajišnik, rukovodilac filijale Istočno Sarajevo.

Poslovnica je smještena u savremenom objektu od 150 m2 u samom centru grada, na paljanskoj promenadi.

Inače, ova banka baštini tradiciju ruske državne banke dugu 170 godina. Na današnjoj svečanosti rukovodstvo banke uručilo je po 500 KM školama na području opštine – OŠ “Pale”, OŠ “Srbija” i Srednjoškolskom centru “Pale”.

Gorjana Krajišnik najavila je i posebne pogodnosti za klijente koji se pridruže banci do kraja tekuće godine.

“Potrudićemo se da zadovoljimo standarde koje Sberbanka Rusija ima i gdje god da odete širom regiona i Evrope vidjećete da je kvalitet usluga isti”, izjavila je rukovodilac filijale Gorjana Krajišnik.

“Danas smo u Palama otvorili poslovnicu na 26 lokaciji u Republici Srpskoj. To je četvrta nova lokacija u ovoj godini i mogu da kažem da je to tek početak razvoja i širenja mreže poslovnica u Republici Srpskoj. U sljedeće tri godine smo planirali otvoriti nove poslovnice na 18 lokacija.

Sberbanka je zadovoljna odazivom tržišta u Republici Srpskoj. Rezultati su više nego dobri, jer smo već krajem septembra ispunili godišnji plan”, izjavio je Sandro Mihajlović direktor poslovne mreže Sberbank Banjaluka.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/otvaranje-sberbank-nov-2013/] width=[54] height=[54] title=[Otvorena poslovnica Sberbanke] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments