Otvorena nova poslovnica

0

ISTOČNO SARAJEVO – Banjalučka Nova banka otvorila je danas novu poslovnicu u Istočnom Sarajevu, u Spasovdanskoj ulici.

Poslovnicu su, u prisustvu brojnih gostiju, svečano otvorili direktor Nove banke Milan Radović i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Vinko Radovanović.

Radović je rekao da je otvaranje ove poslovnice od velikog značaja za Novu banku, navodeći da je urađena u skladu sa novim svjetskim standardima sa svim uslugama i servisima koje svaka savremena banka pruža.

„Želimo da se približimo klijentima i da, prepoznajući značaj Istočnog Sarajeva, ovdje obezbijedimo određene kreditne linije koje će doprinijeti razvoju ove sredine i grada“, naglasio je Radović.

On je naveo da će jedna od novih usluga u poslovnici biti dnevno-noćni trezor gdje će privredni subjekti moći tokom 24 časa polagati pazar u gotovom, dodajući da će u poslovnici biti zaposleno pet novih radnika.

U BiH trenutno radi 55 poslovnica Nove banke, u pripremi su još tri, a do kraja godine očekuje se da će ih biti 60.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=QAMVdLiU5nw&feature=player_embedded}

„Imamo 490 zaposlenih, u prošloj godini smo primili 60 novih radnika sa iskustvom, a u stalni radni odnos je primljeno i 16 pripravnika iz programa Vlade Republike Srpske koji su zadovoljili naše kriterijume“, istakao je Radović.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Vinko Radovanović rekao je da otvaranje nove poslovnice Nove banke za grad znači mnogo, s obzirom na to da je ona sa ostalim bankama dala veliki doprinos razvoju Istočnog Sarajeva.

„Mi smo to cijenili i dalje cijenimo. Nadamo se da ćemo nastaviti saradnju sa bankama u Istočnom Sarajevu nakon kratkog zastoja prouzrokovanog ekonomskom krizom, te već u ovoj godini nastaviti gradnju i ekspanziju grada Istočno Sarajevo“, rekao je Radovanović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare