Otvorena izložba ručnih radova

0

U galerijskom prostoru Kulturno-sportskog centra na Palama večeras je otvorena izložba ručnih radova, nakita, slika, suvenira i drugih kreativnih predmeta od prirodnog materijala na kojoj učestvuje 10 izlagača sa Pala.

Direktor Kulturno-sportskog centra Pale Slavka Brezo izjavila je novinarima da je ovo 11. izložba sa raznovrsnim asortimanom, prodajnog je karaktera i trajaće do petka, 21. aprila.

„Izložba je od velikog značaja i za pojedince i za udruženja jer na ovaj način mogu da plasiraju ono što naprave svojim zlatnim rukama“, rekla je Brezo i zahvalila svim izlagačima za izdvojeno vrijeme.

Nevena Marković bavi se pravljenjem različitih modnih dodataka za kosu i određenih odjevnih predmeta, a novac koji zaradi na ovogodišnjoj izložbi preusmjeriće za liječenje Magdalene Vlaški iz Trnova.

Markovićeva kaže da se šivenjem bavi dvije godine, da joj je to hobi, te se odlučila da na izložbi predstavi najprodavanije proizvode poput gumica za kosu, rajfova, turban-traka, beretki i kimono košulja.

Ona je dodala da nastoji da bira materijal koji godi kosi i koži, pa koristi saten i svilu, pamuk i viskozu.

Prema njenim riječima, izložbe su mnogo značajnije nego onlajn prodaja jer kupci mogu da vide proizvode i osjete materijale od kojih su predmeti napravljeni.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare