Отворен Рукометни камп „Јахорина 2024“, учествује 150 д‌јечака и д‌јевојчица

0

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Дамјан Шкипина вечерас је на Палама отворио Рукометни камп, који је окупио 150 д‌јечака и д‌јевојчица из Србије, Хрватске, БиХ и Републике Српске.

Шкипина је рекао Срни да му је драго што све више спортских екипа долази на Пале које имају одличне услове за припрему спортиста, а то су дворана, квалитетан смјештај, спортски терени на отвореном, стадион, тартан стаза.

Истакао је и близину Јахорине, Равне планине са надморском висином која погодује за спортске припреме.

„Надам се да ћемо у наредном периоду и на Палама покренути иницијативу и наћи начина да се формира рукометни клуб, који је некада постајао“, рекао је Шкипина и додао да на Палама има велики број квалитетних спортиста.

Директор Рукометног кампа „Јахорина 2024“ Обренко Миљковић рекао је Срни да традиционално осам година долазе на Јахорину што довољно говоро о условима које ова планина и општина Пале имају и пружају.

Он је навео да је камп сваке године све бројнији, што говори о озбиљности њиховог рада и труда.

„Са д‌јецом ради стручан кадар и све су тренери који су истакнути стручњаци, бивши репрезентативци који ће сигурно пренијети д‌јеци своја знања“, каже Миљковић.

Рукометни камп „Јахорина 2024“ трајаће до 5. јула, а учесници су смјештени на Јахорини док се сви тренинзи одржавају у дворани „Пеки“ на Палама и у Основној школи „Србија“.

Организатор кампа је Рукометни клуб „Бијељина“ из Бијељина.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare