Otvoren deveti „Ilindan sport fest“

0

SOKOLAC – Na Sokocu je večaras, nakon dvije godine pauze, otvoren deveti „Ilindan sport fest“, utakmicom između ekipa „Forenzika“ i „Sokolac“, rekao je Srni Predrag Dobrilović iz Organizacionog odbora ove sportsko-zabavne manifestacije.

On je istakao da je ovom utakmicom otvoren i deveti ljetni turnir u futsalu, na kome će učestovati 12 ekipa koji se bore za nagradu od 3.000 KM.

Futsal turnir će trajati do 31. jula, kada će na svečanosti zatvaranja „Ilindan sport festa“ biti dodijeljene nagrade za najbolje ekipe u svim turnirima, proglašeni najbolji pojedinci i sportske nade.

„Svake večeri nakon takmičarskog dijela biće održavane ljetne žurke za Sokočane i goste koji u velikom broju dolaze i iz susjednih opština, što nas čini srećnim jer upravo je to cilj ovog festivala sporta, zabave i druženja“, poručio je Dobrilović.

On je naglasio da će u okviru „Ilindan sport festa“, pored večeras otvorenog futsal turnira, biti održan turnir uličnog basketa od 28. do 30. jula, i turnir u odbojci na pijesku od 26. do 28 jula.

Dobrilović je rekao da se na „Ilindan sport festu“, na terenima kod sportske dvorane na Sokocu svake godine okupi po nekoliko hiljada posjetilaca.

Organizatori turnira su futsal klub „Glasinac“, Košarkaški klub „Sokolac“ i Odbojkaški klub „Glasinac“.

Pokrovitelj ove sportsko-zabavne manifestacije, koja se organizuje u susret Danu opštine – Ilindanu, je opština Sokolac, a sponzor je „Jelen pivo“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare