Otvaranje skijališta „Gornje Pale – Ravna Planina“ u nedjelju 4. januara

0

U nedjelju 4. januara 2015. godine počinje sa radom skijalište „Gornje Pale – Ravna Planina“. Projekat koji je realizovan u sklopu izgradnje gondole „Jahorina Express“ na relaciji Pale – Jahorina je spreman da ugosti prve skijaše.

Program počinje u 11.00 časova, a za sve posjetioce će biti obezbjeđeno besplatno skijanje. Stazu, koja ispunjava sve standarde za održavanje takmičenja, zvanično će otvoriti reprezentativci BiH u alpskom skijanju Marko Šljivić, Žana Novaković i Marko Rudić.

„Čast nam je da posjetioce pozovemo na otvorenje novog skijališta „Gornje Pale – Ravna Planina“ u Palama. Za sve posjetioce nudimo besplatno skijanje, kao i zabavu za djecu u zimskom ski vrtiću. Boravak na skijalištu će svakako uveličati i novi restoran „Gondola“, izjavio je Nemanja Golijanin izvršni direktor firme Majnex d.o.o.

Osim istupa domaćih i međunarodnih zvaničnika, tokom svečanosti otvaranja Ski centra predviđen je i nastup paraglajdera. Organizator se pobrinuo da na „Ski Openingu“ bude dobre zabave, pa će goste zabavljati srpski je pop-folk pevač Nikola Rokvić.

Ski centar se nalazi u naselju Gornje Pale, na 20 kilometara od Sarajeva i na 3 kilometra od centra Pala (Magistralni put M5 prema Podgrabu).

Vezano:

Valentin Incko posjetio skijalište u Gornjim Palama

Olimpijski grad dobio novu skijašku stazu!

Golijanin: Radovi idu planiranom dinamikom

Šef Delegacije EU sa predstavnicima ambasada obišao gradilište gondole Pale – Jahorina

Golijanin: Radovi na izgradnji gondole teku planiranim tokom

Teku radovi na izgradnji gondole „Jahorina express“

Počeli radovi na izgradnji gondole Pale – Jahorina

Gondola „Jahorina ekspres“ prevoziće 2000 putnika na sat (video)

Fotografije kako će izgledati gondola Pale – Jahorina

Gondola Pale – Jahorina (Jahorina ekspres)

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare