Otkriveni kradljivci vozila i autodijelova

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija u Istočnom Sarajevu otkrila je u garaži lica čiji su inicijali N.R. u opštini Istočna Ilidža „golf 2“ bez registarskih oznaka za koji je utvrđeno da je ukraden na područu Kantona Sarajevo.

Provjerom u bazi podataka utvrđeno je da je automobil, čiji je vlasnik F.S, ukraden u noći između 15. i 16. juna, saošteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je došla do saznanja da se kod F.D. nastanjenog u naselju Miljevići, u opštini Istočno Novo Sarajevo nalazi određena količina autodijelova, o čemu je obaviješten nadležni tužilac. Pretresom su kod ovog lica pronađena vrata i pet zadnjih polica za automobil „golf“.

Ova lica lišena su slobode i protiv njih se dokumentuje krivično djelo „prikrivanje“, a pronađeni automobil biće vraćen vlasniku.

Policija na Palama podnijela je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv R.S. i K.NJ. koji su juče u 3.30 časova u ugostiteljskom objektu „Ajriš pab“ na Palama fizički napali lica T.S. i K.M. zadavši im više udaraca pesnicama po glavi i tijelu.

Lice čiji su inicijali M.Ž. prijavilo je juče policiji u Istočnom Sarajevu da su njegovog sedamnaestogodišnjeg sina oko 23.00 časa fizički napala dvojica maloljetnika na parkingu ispred Doma zdravlja u Istočnom Sarajevu i nanijela mu vidnu povredu lijevog oka za koju posjeduje ljekarski nalaz.

O ovom događaju biće upoznati Centar za socijalni rad i nadležni sud.

Pripadnici policije u protekla 24 časa kontrolisali su 119 vozila i vozača, uručili 74 prekršajna naloga, legitimisali 17 lica, te iz saobraćaja isključili četiri vozača – dva zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i dva zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare