Otkrivene maloljetne šumokradice

0

SOKOLAC – Policija na Sokocu otkrila je četiri maloljena lica kako bespravno sijeku šumu u mjestu Babine i pronašla šest trupaca jele i smrče koji su bili natovareni na teretno vozilo.

Maloljetnici su otkriveni poslije dojave čuvara šume iz Šumskog gazdinstva „Sokolac“, saopštio je danas CJB Istočno Sarajevo.

Oni su zatečeni pored teretnog vozila marke „mercedes“ za koji nisu posjedovali nikakvu dokumentaciju. U tovarnom prostoru vozila pronađeni su trupci.

Policija radi na dokumentovanju krivičnog djela.

U naselju Klek pripadnici Policijske stance Istočno Sarajevo juče su pronašli ukradeni automobil marke „golf A5“. Vozilo je prevezeno na parking prostor i biće vraćeno vlasniku.

Policija je u protekla 24 časa kontrolisala 153 vozila i vozača. Podnesen je jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručeno je 111 prekršajnih naloga, legitimisana 33 lica. Iz saobraćaja su isključena dva vozača i to zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava i zbog vožnje pod uticajem alkohola, te tri vozila – dva radi isteka registracije i jedno neregistrovano.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare