Otkrivena krađa šumskih sortimenata

0

Radnici Šumarskog gazdinstva “Jahorina“ su u mjestu Pilane na područiju opštine Pale pronašli kamion “Man“ bez registarskih oznaka, na čijem tovarnom sanduku se nalazila veća količina oblovih trupaca. Odmah nakon prijave, policija je izašla na lice mjesta, te uviđajem konstatovala da se na vozilu nalaze tri metra kubna oblovih trupaca, vlasništvo B.P.

U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

Registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo, gdje je podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv M.B. zbog toga što je prilikom saobraćajne kontrole, vrijeđao i omalovažavao ovlašćena službena lica.

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali S.Ć, koje je zajedno sa licem P.K. u Istočnom Sarajevu u Sokolskoj ulici ukrao četiri komada vatrogasnih crijeva iz haustora zgrade.

S.Ć. je tokom kriminalističke obrade priznao da je ukrao pomenuta crijeva zajedno sa P.K., te da ih je prodao na pijaci „Heco“ na Stupu u Kantonu Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare