Otkazana rukometna kup utakmica zbog korišćenja lijepka

0

Rukometna utakmica Kupa RS između RK Pale i RK Slavija koja je trabala biti odigrana 21.11.2012. godine u 20.00 časova je otkazana od strane Kulturno-sportskog centra Pale zbog korišćenja „smole“ na rukometnom turniru koji je u nedjelju održan u Palama.

„Zbog nepoštovanja dogovora da se na rukometnom turniru odigranom u Sportskoj dvorani Peki Pale, 18.11.2012. godine, čiji domaćin je bio RK Pale ne koristi smola, otkazuje se utakmica između RK Pale i RK Slavija zakazana za 21.11.2012. godine“, stoji u saopštenju Kulturno-sportskog centra Peki.

„Mišljenja sam da je ovo presedan, pogotovo ako se uzme u obzir da je korišćenje lijepka po propozicijama rukometnih takmičenja. Lijepak na turniru nismo mi koristili, već gosti, a mi smo se ponudili da platimo čišćenje parketa i pregovarali smo sa firmom koja to obavlja. Sve u svemu imamo dvoranu, najbolju, apliciramo za Svjetsko rukometno prvenstvo za juniore, a u stvari rukomet se ne može igrati u njoj“, izjavio je trener RK Pale Siniša Karišik.

Otkazana utakmica će biti odigrana sljedeće sedmice u Sportskoj dvorani Slavija u kojoj će RK Pale biti formalni domaćin.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare